KozmetikGıda

Sodyum laktat

INCI: Sodium Lactate75 üründe geçiyor

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

Nem tutucu bir bileşendir ve cildin doğal nem dengesini destekler. Bariyerin daha rahat çalışmasına yardımcı olur. Gözenek tıkama riski düşüktür. Alerjik kontakt dermatit ve endokrin riskleri beklenmez.

Faydaları

Kuru ciltte nem seviyesini artırabilir ve pürüzsüzlük hissi verebilir. Doğru oranlarda kullanıldığında iyi tolere edilir.

Dikkat edilmesi gerekenler

Çok hassas veya çatlamış ciltte hafif batma yapabilir.

Bu içeriği içeren ürünler

75 üründe geçiyor

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.