Kozmetik

Sodyum Laurat

INCI: Sodium Laurate2 üründe geçiyor

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

Sabunlaştırıcı ve temizleyici bir yüzey aktif maddedir. Yağ ve kiri uzaklaştırmaya yardım eder. Temizleme gücü iyi olsa da bariyeri kurutabilir. Hormon bozucu risk beklenmez.

Faydaları

Cildi ve kiri etkili şekilde temizler. Sabun yapısına katkı sağlar. Durulanan ürünlerde genelde kabul edilebilir düzeydedir.

Dikkat edilmesi gerekenler

Kuru, atopik veya çok hassas ciltlerde tahriş ve kuruluk yapabilir. Gözle temas ederse yakabilir.

Bu içeriği içeren ürünler

2 üründe geçiyor

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.