Kozmetik

Sodyum lauroil sarkosinat

INCI: Sodium Lauroyl Sarcosinate17 üründe geçiyor

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

Yüzey aktif bir maddedir ve ürünün yayılmasına yardımcı olur. Temizleme/dağıtma etkisi sağlayabilir. Durulanan ürünlerde genelde daha iyi tolere edilir. Cilt bariyerini kurutma potansiyeli sülfatlara göre daha düşüktür, ancak hassas ciltte iritasyon yapabilir.

Faydaları

Ürünün cilde eşit dağılmasını sağlar. Hafif temizleyici ve köpük destekleyici etki verebilir. Formülün kullanım hissini iyileştirir.

Dikkat edilmesi gerekenler

Çok hassas veya bariyeri bozulmuş ciltte yanma/kuruluk yapabilir.

Bu içeriği içeren ürünler

17 üründe geçiyor

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.