Kozmetik

Sodyum Levulinat

INCI: Sodium Levulinate5 üründe geçiyor

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

Koruyucu destekleyici ve pH dengeleyici bir bileşendir. Mikrobiyal büyümeyi sınırlamaya yardımcı olur. Gözenek tıkama riski yoktur. Alerjik kontakt dermatit riski düşük, endokrin bozucu risk beklenmez.

Faydaları

Ürünün güvenli saklanmasına katkı sağlar. Daha nazik koruyucu sistemin parçası olabilir.

Dikkat edilmesi gerekenler

Hassas ciltte hafif batma yapabilir.

Bu içeriği içeren ürünler

5 üründe geçiyor

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.