Kozmetik

Sodyum palm çekirdeği yağı türevi

INCI: Sodium Palm Kernelate16 üründe geçiyor

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

Sabunun köpürmesini ve temizleme gücünü artıran bir sabunlaştırılmış yağ türevidir. Yağ ve kiri çözmeye yardımcı olur. Durulanan ürünlerde yaygın kullanılan bir baz hammaddedir.

Faydaları

Güçlü temizleme ve köpük sağlar. Sabunun kullanım hissini iyileştirir. Genel olarak düşük-orta riskli kabul edilir.

Dikkat edilmesi gerekenler

Sık kullanımda cildi kurutabilir ve bariyer bütünlüğünü zayıflatabilir. Çok hassas ciltlerde tahriş yapabilir. Gözenek tıkama riski düşüktür.

Bu içeriği içeren ürünler

16 üründe geçiyor

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.