KozmetikEv temizlik

Sodyum Salisilat

INCI: Sodium Salicylate21 üründe geçiyor

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

Formülde bakım ve denge amaçlı kullanılan salisilat türevidir. Hafif keratolitik/dengeleyici etkiler gösterebilir. Düşük-orta risklidir.

Faydaları

Saç derisinde birikim hissini azaltmaya yardımcı olabilir. Formülün bakım etkisini destekler.

Dikkat edilmesi gerekenler

Hassas ciltte iritasyon yapabilir. Salisilat hassasiyeti olanlarda dikkat gerekir.

Bu içeriği içeren ürünler

21 üründe geçiyor

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.