Kozmetik

Sodyum Stannat

INCI: Sodium Stannate1 üründe geçiyor

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

Formülün kimyasal dengesine katkı sağlayan inorganik bir yardımcıdır. Oksidatif sistemin kontrolünde rol oynayabilir.

Faydaları

Ürünün stabilitesini destekleyebilir. Doğru formülde işlevsel katkı sağlar.

Dikkat edilmesi gerekenler

Yüksek hassasiyette ciltte irritasyon potansiyeli olabilir. Endokrin bozucu olarak belirgin bir kanıt yoktur.

Bu içeriği içeren ürünler

1 üründe geçiyor

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.