Kozmetik

Sodyum Stearat

INCI: Sodium Stearate16 üründe geçiyor

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

Stick yapısını oluşturan sabunlaştırıcı/sertleştirici bir maddedir. Ürünün katı formda kalmasını sağlar. Cilt bariyerini belirgin bozması beklenmez ama bazı kişilerde kuruluk yapabilir. Gözenek tıkama riski genelde düşüktür.

Faydaları

Deodorantın formunu korur ve uygulanmasını kolaylaştırır.

Dikkat edilmesi gerekenler

Çok hassas ciltlerde hafif kuruluk veya rahatsızlık yapabilir.

Bu içeriği içeren ürünler

16 üründe geçiyor

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.