Kozmetik

Sodyum Sülfit

INCI: Sodium Sulfite5 üründe geçiyor

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

Oksidasyonu yavaşlatan antioksidan yardımcıdır. Formülün raf ömrünü korumaya yardım eder. Saç boyasında renk kararlılığı için kullanılır.

Faydaları

Ürünün erken bozulmasını azaltır. Boya performansının korunmasına katkı sağlar. Genel popülasyonda düşük-orta risklidir.

Dikkat edilmesi gerekenler

Sülfit hassasiyeti olan kişilerde tahriş veya alerjik reaksiyon yapabilir. Astım eğilimi olanlarda rahatsızlık oluşturabilir.

Bu içeriği içeren ürünler

5 üründe geçiyor

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.