Kozmetik

Sorbitan Kaprilat

INCI: Sorbitan Caprylate3 üründe geçiyor

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

Emülgatör ve yardımcı antimikrobiyal sistem bileşenidir. Formülün stabilitesine katkı sağlar. Genelde düşük irritasyon profiline sahiptir. Gözenek tıkama ve endokrin bozucu riski düşüktür. Bariyer üzerinde belirgin olumsuz etkisi beklenmez.

Faydaları

Ürünün yapısını ve raf stabilitesini destekler. Düşük düzeyde koruyucu destek sağlayabilir.

Dikkat edilmesi gerekenler

Hassas ciltlerde nadiren hafif irritasyon yapabilir.

Bu içeriği içeren ürünler

3 üründe geçiyor

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.