Kozmetik

Sorbitan İzostearat

INCI: Sorbitan Isostearate23 üründe geçiyor

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

Emülgatör olarak yağ ve pigmentleri bir arada tutar. Formülün daha düzgün yayılmasına yardım eder. Ürünün stabilitesini artırır.

Faydaları

Dudakta daha eşit bir kaplama sağlar. Genelde düşük tahriş riski taşır. Bariyer üzerinde dolaylı konfor sağlayabilir.

Dikkat edilmesi gerekenler

Hassas ciltte nadiren irritasyon yapabilir. Çok yağlı formüllerde gözenek tıkama eğilimi olabilir. Endokrin bozucu riski beklenmez.

Bu içeriği içeren ürünler

23 üründe geçiyor

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.