Kozmetik

Stearik Asit

INCI: Stearic Acid142 üründe geçiyor

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

Kıvam verici ve yumuşatıcı yağ asididir. Cilt yüzeyinde koruyucu bir his oluşturabilir. Krem yapısını güçlendirir.

Faydaları

Bariyer hissini destekler ve ürünün daha dolgun olmasını sağlar. Genelde düşük risklidir. Kuru ciltte rahatlık verebilir.

Dikkat edilmesi gerekenler

Bazı akneye eğilimli ciltlerde gözenek tıkama hissi oluşturabilir. Hassas ciltlerde nadiren iritasyon yapabilir.

Bu içeriği içeren ürünler

142 üründe geçiyor

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.