Kozmetik

Stearil Stearat

INCI: Stearyl Stearate2 üründe geçiyor

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

Yumuşatıcı ve kıvam artırıcı ester yapılı bileşendir. Maskaranın kayganlığını ve sürümünü iyileştirir. Kirpiklerde daha düzgün film oluşmasına yardım eder.

Faydaları

Genelde düşük-orta riskli kabul edilir. Cilt bariyerini belirgin bozmaz. Endokrin bozucu risk beklenmez.

Dikkat edilmesi gerekenler

Bazı akneye eğilimli kişilerde komedojenik etki gösterebilir. Göz çevresinde hafif birikim hissi yapabilir. Alerjik kontakt dermatit riski düşüktür.

Bu içeriği içeren ürünler

2 üründe geçiyor

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.