Kozmetik

Süksinik Asit

INCI: Succinic Acid6 üründe geçiyor

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

Yağlı cilt ve akne eğilimli ciltler için kullanılan hafif keratolitik/dengeleyici bir asittir. Cilt yüzeyindeki fazla sebum ve pürüz görünümünü azaltmaya yardımcı olabilir.

Faydaları

Gözenek görünümünü ve yağlı parlaklığı azaltmaya destek olabilir. Akneye eğilimli ciltlerde daha dengeli bir yüzey hissi sağlayabilir.

Dikkat edilmesi gerekenler

Asit yapısı nedeniyle hassas veya bariyeri bozulmuş ciltte kuruluk, yanma ve kızarıklık yapabilir. Gözenek tıkama riski düşük olsa da tahriş bariyer hasarını artırabilir.

Bu içeriği içeren ürünler

6 üründe geçiyor

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.