Kozmetik

Sükroz Stearat

INCI: Sucrose Stearate3 üründe geçiyor

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

Emülgatör ve yumuşatıcı olarak çalışır. Formülün dokusunu iyileştirir. Cilt bariyerine doğrudan güçlü etkisi yoktur. Gözenek tıkama riski düşük-orta düzeydedir.

Faydaları

Ürünün daha dengeli ve konforlu olmasına yardım eder. Genelde düşük riskli kabul edilir. Durulanan ürünlerde iyi tolere edilir.

Dikkat edilmesi gerekenler

Bazı akneye eğilimli ciltlerde ağır his bırakabilir.

Bu içeriği içeren ürünler

3 üründe geçiyor

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.