Kozmetik

T-Bütil Alkol

INCI: T-Butyl Alcohol1 üründe geçiyor

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

Çözücü ve formül yardımcı bileşeni olarak kullanılabilir. Ürünün bazı bileşenlerinin çözünmesine katkı sağlar. Ciltte kurutucu veya tahriş edici his oluşturma potansiyeli vardır.

Faydaları

Formülün stabilitesine katkı sağlayabilir. Düşük oranlarda işlevsel olabilir.

Dikkat edilmesi gerekenler

Hassas ciltlerde kuruluk, batma ve bariyer rahatsızlığı yapabilir. Göz çevresinde tahriş riski vardır; endokrin bozucu risk beklenmez.

Bu içeriği içeren ürünler

1 üründe geçiyor

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.