Kozmetik

Tetrahidroksipropil etilendiamin

INCI: Tetrahydroxypropyl Ethylenediamine2 üründe geçiyor

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

pH ayarlayıcı ve formül dengeleyicidir. Ürünün kıvam ve stabilitesine katkı sağlar.

Faydaları

Formülün performansını destekleyen teknik bir yardımcı maddedir. Genelde orta-düşük riskli kabul edilir.

Dikkat edilmesi gerekenler

Hassas ciltte irritasyon yapabilir. Gözle temasında rahatsızlık oluşturabilir.

Bu içeriği içeren ürünler

2 üründe geçiyor

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.