Kozmetik

Tetrasodyum İminodisüksinat

INCI: Tetrasodium Iminodisuccinate5 üründe geçiyor

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

Şelatlayıcı bir yardımcı maddedir. Formülün stabilitesini destekler. Ciltte belirgin risk oluşturmaz. Gözenek tıkama riski yoktur.

Faydaları

Ürünün performansını korumaya yardımcı olur.

Bu içeriği içeren ürünler

5 üründe geçiyor

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.