Kozmetik

Trideceth-12

29 üründe geçiyor

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

Silikonların ve yağlı bileşenlerin saçta daha iyi dağılmasına yardım eden yardımcı yüzey aktif maddedir. Formülün performansını artırır.

Faydaları

Saçta kayganlık ve kolay tarama sağlar. Ürünün homojen çalışmasına katkı verir.

Dikkat edilmesi gerekenler

PEG/etoksile türev olduğu için hassas ciltlerde hafif tahriş potansiyeli vardır. Genel popülasyonda orta riskli kabul edilir.

Bu içeriği içeren ürünler

29 üründe geçiyor

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.