Kozmetik

Trideceth-5

18 üründe geçiyor

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

Yüzey aktif ve çözücü yardımcıdır. Formülün karışmasını ve yayılmasını kolaylaştırır. Orta riskli yardımcı bileşen olarak değerlendirilir.

Faydaları

Ürünün saçta daha homojen dağılmasına yardım eder. Kozmetik performansı artırır. Durulanan formda risk genelde sınırlıdır.

Dikkat edilmesi gerekenler

Hassas ciltte iritasyon yapabilir. Bariyeri bozulmuş saç derisinde yanma hissi oluşturabilir. Alerjik kontakt dermatit nadirdir.

Bu içeriği içeren ürünler

18 üründe geçiyor

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.