Kozmetik

Tridecyl salisilat

INCI: Tridecyl Salicylate1 üründe geçiyor

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

Emolyan ve çözücü özellikli bir ester bileşendir, ürünün dokusunu iyileştirir.

Faydaları

Ciltte kayganlık ve yumuşaklık sağlar, formülün yayılımını artırır. Genellikle düşük-orta komedojenik potansiyele sahiptir. Alerjik kontakt dermatit ve endokrin bozucu riskleri belirgin değildir.

Dikkat edilmesi gerekenler

Bazı akneye yatkın ciltlerde tıkanma hissi yapabilir.

Bu içeriği içeren ürünler

1 üründe geçiyor

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.