Kozmetik

Trietoksikaprililsilan

INCI: Triethoxycaprylylsilane64 üründe geçiyor

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

Pigment kaplama ve dağıtıcı olarak çalışır. Ürünün ciltte daha düzgün yayılmasına yardım eder. Bariyer üzerinde belirgin bir etkisi yoktur. Alerjik kontakt dermatit riski düşüktür.

Faydaları

Renk performansını ve ürün stabilitesini artırır. Daha pürüzsüz uygulama sağlar.

Bu içeriği içeren ürünler

64 üründe geçiyor

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.