Kozmetik

Trietilheksanoin

INCI: Triethylhexanoin9 üründe geçiyor

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

Hafif yapılı bir emolyan ve taşıyıcı yağ esteridir. Ürünün sürülmesini kolaylaştırır ve ipeksi his verir. Cilt bariyerini genelde destekler, tıkayıcı etkisi düşüktür. Alerjik kontakt dermatit riski düşüktür.

Faydaları

Makyajın daha düzgün dağılmasına yardım eder. Cildi ağırlaştırmadan yumuşaklık sağlar. Genelde iyi tolere edilir.

Bu içeriği içeren ürünler

9 üründe geçiyor

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.