Kozmetik

Trimetilbenzenpropanol

INCI: Trimethylbenzenepropanol8 üründe geçiyor

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

Koku bileşeni olarak kullanılan aroma maddesidir. Cilt bariyerine doğrudan faydası yoktur. Hassas ciltlerde iritasyon ve koku alerjisi yapabilir. Endokrin risk açısından içerik detayları sınırlıdır.

Faydaları

Ürünün kokusunu tamamlar.

Dikkat edilmesi gerekenler

Hassas ciltte reaksiyon oluşturabilir.

Bu içeriği içeren ürünler

8 üründe geçiyor

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.