KozmetikEv temizlik

Trimetilsiklopentenil Metilizopentenol

INCI: Trimethylcyclopentenyl Methylisopentenol11 üründe geçiyor

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

Koku bileşeni olarak kullanılan bir aroma maddesidir. Ürüne karakteristik parfüm etkisi verir. Spesifik alerjen profili bilinmediğinde orta riskli değerlendirilir. Hassas ciltte tahriş yapabilir.

Faydaları

Koku kalıcılığını artırır.

Dikkat edilmesi gerekenler

Alerjik kontakt dermatit veya hassasiyet yapabilir.

Bu içeriği içeren ürünler

11 üründe geçiyor

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.