Kozmetik

Triolein

2 üründe geçiyor

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

Yağ asidi esteridir ve emollient olarak çalışır. Ciltte kayganlık ve yumuşaklık sağlar. Formülün lipid hissini artırır.

Faydaları

Kuru ciltte rahatlık hissi verebilir. Genelde düşük risklidir. Komedojenik riski sınırlıdır.

Dikkat edilmesi gerekenler

Yağlı veya akneye eğilimli ciltte ağırlık hissi yapabilir. Endokrin bozucu risk beklenmez. Alerjik kontakt dermatit riski düşüktür.

Bu içeriği içeren ürünler

2 üründe geçiyor

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.