Kozmetik

Peptit

INCI: Tripeptide-12 üründe geçiyor

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

Kozmetik formüllerde kullanılan destekleyici bir peptittir. Cilt bariyerine doğrudan zarar vermez. Gözenek tıkama riski yok denecek kadar düşüktür. Alerjik kontakt dermatit ve endokrin bozucu risk beklenmez.

Faydaları

Cilt bakımında destekleyici rol oynar. Genelde nazik ve iyi tolere edilir. Anti-aging ürünlerde yer alır.

Dikkat edilmesi gerekenler

Beklenen belirgin bir zararı yoktur.

Bu içeriği içeren ürünler

2 üründe geçiyor

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.