Kozmetik

Tris-Bifenil Triazin

INCI: Tris-Biphenyl Triazine2 üründe geçiyor

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

Yüksek performanslı geniş spektrumlu UV filtresidir ve özellikle UVA/UVB korumasını güçlendirir. Formülün suya dayanıklılığına ve fotostabilitesine katkı sağlayabilir.

Faydaları

Güneşten korunmayı artırır ve fotoyaşlanma riskini azaltmaya yardımcı olur. Genelde ciltte düşük emilimli ve düşük irritasyonlu kabul edilir.

Dikkat edilmesi gerekenler

Hassas ciltlerde nadiren tahriş görülebilir, ancak ciddi alerjik kontakt dermatit beklenen bir durum değildir. Endokrin bozucu riskleri düşük kabul edilir.

Bu içeriği içeren ürünler

2 üründe geçiyor

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.