Kozmetik

Trisodyum EDTA

INCI: Trisodium EDTA17 üründe geçiyor

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

Şelatlayıcı olarak formülün metal iyonlarını bağlar. Ürünün stabilitesini artırır. Ciltte düşük risklidir.

Faydaları

Koruyucu sistemin etkinliğini destekler. Formülün bozulmasını azaltabilir. Genelde güvenli kabul edilir.

Bu içeriği içeren ürünler

17 üründe geçiyor

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.