Kozmetik

Üzüm Çekirdeği Yağı

INCI: Vitis Vinifera Seed Oil19 üründe geçiyor

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

Hafif yapılı bir bitkisel yağdır ve dudakta kayganlık sağlar. Bariyerin üstünde yumuşatıcı bir tabaka oluşturur. Genelde hızlı emilen bir yağ olarak bilinir. Cilt bariyerini destekleyici yardımcı içeriktir.

Faydaları

Dudakları yumuşatır ve kuruluk hissini azaltır. Hafif yapısı sayesinde çoğu kişide rahat kullanılır. Antioksidan içeriğiyle destekleyici olabilir.

Dikkat edilmesi gerekenler

Nadir alerjik reaksiyonlar görülebilir. Çok hassas dudaklarda hafif iritasyon yapabilir.

Bu içeriği içeren ürünler

19 üründe geçiyor

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.