Kozmetik

VP/VA kopolimer

INCI: VP/VA Copolymer9 üründe geçiyor

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

Saça film oluşturarak tutunma ve şekil verme sağlar. Ürünün saçta kalıcılığını artırır. Kozmetik performans için kullanılan sentetik bir polimerdir. Bariyer üzerinde doğrudan aktif faydası yoktur.

Faydaları

Saçta ürünün daha eşit dağılmasına yardımcı olabilir. Şekil ve tutunma hissi verir. Durulanan ürünlerde genelde sorun çıkarmaz.

Dikkat edilmesi gerekenler

Hassas saç derisinde birikim hissi veya hafif iritasyon yapabilir. Gözenek tıkama açısından genelde düşük-orta düzeydedir. Endokrin bozucu risk beklenmez.

Bu içeriği içeren ürünler

9 üründe geçiyor

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.