GıdaKozmetik

Modifiye Mısır Nişastası

INCI: Corn Starch Modified3 üründe geçiyor

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

Kıvam ve doku düzenleyici olarak kullanılır. Ciltte yumuşak his sağlayabilir ve formül stabilitesine katkı verir. Gözenek tıkama riski genelde düşüktür.

Faydaları

Ürünün dokusunu iyileştirir. Genelde güvenli ve iyi tolere edilir. Bariyer üzerinde belirgin zarar beklenmez.

Dikkat edilmesi gerekenler

Nadiren hassas ciltte hafif rahatsızlık olabilir.

Bu içeriği içeren ürünler

3 üründe geçiyor

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.