GıdaKozmetik

Hindistan cevizi yağı

INCI: Coconut Oil25 üründe geçiyor

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

Saç telini kaplayan ve yumuşatan klasik bir bitkisel yağdır. Saçın su kaybını azaltmaya ve parlaklık vermeye yardımcı olur. Saç bariyerinde koruyucu bir film oluşturarak sürtünmeyi azaltır.

Faydaları

Kuru saçta kırılmayı azaltabilir ve taramayı kolaylaştırabilir. Saçın daha dolgun ve parlak görünmesine katkı sağlayabilir. Endokrin bozucu risk beklenmez.

Dikkat edilmesi gerekenler

Komedojenik eğilimi nedeniyle saç çizgisi ve yüz çevresinde sivilceyi artırabilir. İnce telli saçta ağırlaşma yapabilir. Hassas saç derisinde nadiren irritasyon görülebilir.

Bu içeriği içeren ürünler

25 üründe geçiyor

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.